parallax background
هضم بی هوازی مجموعه ای از فرایندهایی است که توسط میکروارگانیسم ها انجام می شود و مواد زیست تجزیه پذیر را در غیاب اکسیژن تجزیه می نمایند . این فرایند برای اهداف صنعتی و خانگی به منظور مدیریت زباله یا برای تولید سوخت مورد استفاده قرار می گیرد. در مقیاس صنعتی و همچنین  خانگی، تخمیر که حاصل هضم بی هوازی می باشد،  بیشتر برای تولید محصولات غذایی و  نوشیدنی مورد استفاده قرار می گیرد. هضم بی هوازی به طور طبیعی در بعضی خاک ها و دریاچه ها و رسوبات حوضه اقیانوسی انجام می شود که به آن " فعالیت های غیرهوازی " می گویند. فرایند هضم با هیدرولیز باکتریایی مواد ورودی آغاز می شود. پلیمر های آلی نامحلول ، مثل کربوهیدرات ها، به مشتقات قابل حل و قابل دسترس سایر باکتری ها  تجزیه می شوند. باکتری های  اسید ساز سپس قندها و اسیدهای آمینه را به دی اکسید کربن، هیدروژن، آمونیاک و اسید های آلی تبدیل می کنند. این باکتری ها اسید های آلی حاصل را به اسید استیک همراه با آمونیاک، هیدروژن و دی اکسید کربن اضافی تبدیل می کنند. در نهایت متانوژن ها (متان زاها) این محصولات را به متان و دی اکسید کربن تبدیل می کنند.

همکاری با شرکت هیربد نیرو